index_kuva
Taitaja_nappi
webdesign © R-Kotipalvelut

Yritys


R-Kotipalvelut tarjoaa luotettavaa, ammattitaitoista ja teidän tarpeisiin räätälöityä hoivaa ja kotipalvelua Raahen seudulla. Toimimme myös Hyvinvointikuntayhtymän palvelusetelituottajina tilapäisen kotipalvelun, lapsiperheiden kotipalvelun, henkilökohtaisen avustamisen, siivouspalvelun ja veteraanien kotipalvelun seteleillä.

Vuonna 2012 perustettu kotipalveluyritys on saanut paljon hyvää palautetta. Kotiapupalvelut tarjotaan jokaiselle tarvitsevalle. Yritys toimii ystävällisesti, joustavasti ja ammattitaidolla. Ikääntyessä, sairastuessa tai muuten elämäntilanteen muuttuessa tarvitaan usein apua. Tavoitteena on helpottaa arjessa jaksamista ja tuoda jokaiseen pääivään iloa ja hyvää mieltä. Anna enemmän aikaa itsellesi, perheellesi ja harrastuksillesi!

R-Kotipalvelut kouluttaa ja kehittää jatkuvasti omaa henkilstöä. Haluamme tukea ja auttaa ihmisiä kiireettömästi ja avoimesti. Jokaisen asiakkaan kanssa laaditaan henkilökohtainen palvelusuunnitelma asiakkaan omien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tarjoamme seniorihoivan, kodin ylläpitopalvelut, kotiapupalvelut ja talonmiespalvelut. Työskentelemme kaikkina viikonpäivivinä ja iltaisin. Yrityksellämme on toimintavastuuvakuutus.

Ostamalla meidän palveluja saatte vähentää osan kuluista verotuksessanne kotitalousvähennyksenä tai käyttämällä Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän palveluseteliä.

Ota rohkeasti yhteyttä, olemme valmiina auttamaan!

                                                                           044 027 7070 | r.kotipalvelut@gmail.com | Y-tunnus 2468539-0