index_kuva
Taitaja_nappi
webdesign © R-Kotipalvelut

PalveluseteliPalvelusetelillä edistetään sosiaali- ja terveyspalveluiden käyttäjien valinnanvapautta ja mahdollisuuksia hankkia tarvitsemiaan palveluita yksityisiltä palvelujen tuottajilta. Palvelusetelillä voi hankkia sellaisia sosiaali- ja terveyspalveluja, jotka kunnan tai kuntayhtymän kuuluu järjestää asukkailleen.

Kunta päättää, ottaako se palvelusetelin käyttöön ja mihin palveluihin se antaa setelin. Palveluseteli myönnetään sosiaali- ja terveystoimen tekemän kokonaisvaltaisen palveluntarpeen arvioinnin jälkeen. Lisätietoja: http://www.ras.fi/palvelusetelit

Asiakas saa itse valita palveluntuottajan omien mieltymystensä ja tarpeidensa mukaisesti.
R-Kotipalvelut Oy kuuluu Raahen kaupungin palveluseteliyrittäjiin.

Palveluseteli estää kotitalousvähennyksen saamisen ainoastaan niistä palveluista, joihin seteli on myönnetty. Mikäli asiakas ostaa lisäpalvelua tai muita palveluja omalla kustannuksellaan, näistä palveluista saa kotitalousvähennyksen.

Jos asiakkaalle on esimerkiksi myönnetty palveluseteli asiointiin kerran kuussa, mutta hän ostaa omalla kustannuksellaan lisäksi yhden asioinnin kuussa ja ulkoilutuspalvelun kerran viikossa, saa hän näistä lisäpalveluista kotitalousvähennyksen.

                                                                           044 027 7070 | r.kotipalvelut@gmail.com | Y-tunnus 2468539-0